News RSS

Ben je op zoek naar kruiden massageolie? dan kunnen wij de Pure Herbs Massageolie van harte aanbevelen! De pure herbs massageolie is een massageolie met kruidenextracten van melisse, thijm en rozemarijn, wat zorgt voor een heerlijke geur die je direct laat ontspannen. De natuurlijke massage olie smeert gemakkelijk, en de massageolie met kruiden ruikt heerlijk.

Lees verder

acties -

Gisteren zijn de 2 winnaars van de wellness set bekend gemaakt, maar we zijn nog niet klaar! Wil je kans maken op een aantal mini’s? Meld je aan voor onze nieuwsbrief op www.bodyenspa.nl of volg ons op www.instagram.com/bodyenspashop We kiezen volgende week 15 willekeurige winnaars uit!

Lees verder

acties -

We hebben via commentpicker.com de winnaars getrokken. hierbij is de eerste willekeurige comment die aan alle punten van de giveway heeft voldaan gekozen. De winnaars van de wellness set zijn:Dorian van Haren en Carolena Poortvliet! Gefeliciteerd!

Lees verder

De laura hutton spa care lichaamsverzorgingslijn voedt de huid met aloë vera, één van de rijkste en krachtigste geneeskrachtige planten. Als sterke vochtinbrengende crème voedt het de huid met mineralen, vitaminen en sporenelementen en zorgt het ervoor dat de huid er bijzonder gezond en fris uitziet. Bekijk hier onze laura hutton spa care collectie

Lees verder

We zijn erg blij om te melden dat we de hydro basics producten hebben toegevoegd aan de collectie, zowel de hydro basics lotion alsook de hydro basics shampoo staan bij velen bekend om haar voedende eigenschappen. uiteraard mag de heerlijke hydro basics soap niet missen in de collectie. klik hier voor de complete collectie

Lees verder

Tags