Nieuwe Collectie: De eigen collectie van Body & Spa

Nieuwe Collectie: De eigen collectie van Body & Spa

Liquid error (sections/main-article.liquid line 33): The format option 'month_year' is not a supported format.

We zijn heel erg trots om de nieuwe collectie van Body & Spa te introduceren. 

De eigen collectie bestaat uit:

Mencare

Head & Beard Shampoo
Beardoil Original
Beardbalm Original

De Mencare collectie is een geweldige lijn van verzorgingsproducten voor de man, voor haar en baard. De lijn is compact, maar biedt alles wat de man nodig heeft. De haar- en baardshampoo, baardolie en baardbalsem zijn exclusief handmade. Deze producten worden gemaakt met respect voor de natuur en dus ook voor jou. Met alleen natuurlijke ingrediënten en de juiste samenstelling van oliën en boters hebben we een balans gevonden voor de juiste haar- en baardverzorging. De heerlijke aroma’s met oliën en kruiden geven karakter aan deze hoogwaardige men’s grooming lijn.

  

 

Organic haircare ecolijn

Moisture Shampoo Organic
Moisture Cream Organic
Foaming Mousse Organic
Haarlak Medium Organic

De Organic Haircare Ecolijn bevat natuurlijke haarverzorgingsproducten, die tevens goed passen binnen een ecologische lifestyle. Geïnspireerd door aromatherapie hebben we met deze lijn producten ontwikkeld die passen bij een groene lifestyle. Op deze manier willen wij de liefde voor de natuur en de gezondheid van de mens benadrukken. De transparante verpakking heeft niets te verbergen en laat de schoonheid zien van oliёn en extracten die het haar natuurlijk verzorgen. De Body & Spa Collectie met respect voor natuur en mens.

De Organic Haircare Ecolijn is een professionele lijn haarproducten met betere ingrediënten en hogere concentraties, het verbruik is veel minder groot dan bij de normale producten, houdt hier rekening mee, als je de producten gaat gebruiken. 

  

 

Skincare 

Anti Aging Day Cream, skincare 
Anti Aging Night Cream, skincare
De huidverzorgende lijn speciaal ontwikkeld voor de verzorging, anti-aging, hydratatie en het verstevigen van de huid. Elk product heeft unieke eigenschappen en de producten zijn een must have voor elke beauty queen  niet alleen vanwege de luxe verpakking. Daar het een professioneel product is is het verbruik minder groot.