Yoga & Wellness

Yoga & Wellness

Liquid error (sections/main-article.liquid line 33): The format option 'month_year' is not a supported format.
Ook voor de yogini en yogi hebben we interessante producten in onze shop.

Wat dacht je van onze Fair Trade producten, je steunt bij aankoop de boeren en arbeiders in Afrika, Azië en Latijns-Amerika om o.a hun levensomstandigheden te verbeteren, je beschermt het milieu, met andere woorden je maakt met deze ethische keuze het verschil.

De Fairtrade producten in de tubes zijn ideaal voor in je yogatas en de pompversie van de Fairtrade producten voor thuis in je badkamer.

Speciaal voor de yogini en yogi hebben wij van Möve heerlijke zachte handdoeken met chenillebiezen in ons assortiment, de handdoeken zijn voor 100% gemaakt van het innovatieve katoenvezel Spinair. Ze zijn van een zeer hoge kwaliteit, volumineus, (en hebben vanwege het natuurlijke ongebleekte katoen) een bijzonder zacht en donzig gevoel.

Een door kaarsen verlichte ruimte zorgt voor nog meer ontspanning tijdens je Yogasessie, dus ik was benieuwd of je toevallig al onze nieuwe soya wax geurkaarsen gezien hebt, er zijn 5 verschillende varianten en ze hebben allemaal een andere print en geur, ze branden maar liefst 24 uur. We zouden graag van jullie horen wat jullie persoonlijke favoriet is.